Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowa
Te najcichsze choćby między nami
Są jak klucz do Bramy
Tkwiącej w każdym z nas.
Słowa
pachnące Tobą
sama nie wiem- może i mną
szybko mkną
między naszymi ustami
do wewnątrz nas samych mkną.
Słowa
Często raniące, krzywdzące i złe.
Te same
Które potrafią do siebie przytulić
I Ciebie i mnie…
Tylko one.
Tylko one niezbędne
By dwoje ludzi dzisiaj
Mogło odnaleźć się…

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
  • Piłkareczka*

    12 June 2010, 13:35

    Dobrze się czyta ;)

  • Bogdan Z

    12 June 2010, 08:25

    oj ...widzę, że mam tekturkę na popołudnie :) pozdrawiam :)