Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziękuję za miłość

słowa czasem
chłoszczą jak baty
dlatego
pokochałam ciszę
bo tylko w niej
Ciebie słyszę

jak do mnie
przemawiasz zalotnie
nawet gdy
utknę w błocie
jak czułym szeptem
mnie zwodzisz
bo dobrym być
nie zaszkodzi
jak w myślach
porządek ustalasz
nawet gdy
czasem nawalam

jak kochasz mnie
tylko za to
że jestem
Twoją istotą

31 413 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących