Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli

Słowa barwą wiersza pisane
A kim jestem by pisać wersem?

Na chwilę wpadłam obok ciebie
Zatrzymałam myśl

Lustro utuliło rozum
Za drzwi spoglądając

Krzyk
Wołanie

Jeszcze jestem!!!!

11 439 wyświetleń
132 teksty
15 obserwujących
  • Pytia

    24 April 2012, 19:43

    dziękuję.............

  • Julka 10

    21 April 2012, 21:33

    No...wreszcie...Danusiu..."prawdziwy wiersz"...nie wiem tylko komu dziękować, że pomiędzy tymi słowami...odnalazłaś taką, tamtą... Siebie? :):)

    I jeszcze jedno...Muszę to napisać, bo nie miałam wcześniej okazji, a nie wszyscy zrozumieli, ( i ciągle na pw pytają ) dlaczego wybaczyłam Ci...tamte, tak okrutne słowa...
    Odpowiedź jest banalna i prosta... Nigdy nie noszę w sercu...urazy, nie pałam nienawiścią, smakiem odwetu, zemsty, bo każdemu z nas czasami przychodzą słabsze dni, kiedy piszemy też pod wpływem innych , tego co sami o innych.. nie myślimy...:):)

    Trzymaj się...i pisz... rób co chcesz, ale już nigdy swoimi komentarzami Danusiu nie krzywdź...innych...nie warto czerpać radości z jego...łez, których nie widzimy....

  • Seneka 18

    21 April 2012, 14:12

    Danusiu...albo nie...zamienię się w milczenie...zachwycę się w ciszy...jeszcze raz...