Menu
Gildia Pióra na Patronite

w mieście bez nieba

słów mi oszczędź co obelg huczą wodospadem
świata nie widać oczy mam chore
rąk strachem jak grawitacją
spętanych nie podnoszę
do siebie

- zimno mi

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • eskimoska86

    18 August 2012, 22:35

    powiało chłodem Luterin, dobry wiersz ;)

  • luterin

    15 August 2012, 15:19

    Pozdrawiam Mario :)

  • miramija

    14 August 2012, 22:58

    Aż poczułam ten chłód... dobrze napisane... pozdrawiam :)

  • luterin

    14 August 2012, 21:22

    Maju, Agnes, Beato, Agnieszko dziękuję za zatrzymanie się przy moich słowach...:)) Miłego wieczoru.

  • misiek45

    14 August 2012, 20:06

    Gdy oczy nie widzą,serce czuje chłód-pozdrawiam i życzę miłego wieczoru

  • Gaia

    14 August 2012, 18:23

    wieje ten chłód
    lecz zapowiadają zmianę

    Pięknie napisane, choć smutne :)

  • Insomniaa

    14 August 2012, 10:28

    przesyłam odrobinę ciepła..
    wiersz genialny, zachwycił mnie.