Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nierozmowa

słów limit
niewykorzystany
już dawno
niepotrzebnie
w naszej głośnej nierozmowie
bez słów
uczuć
myśli chmura nad nami
dużo słów
coraz więcej
niepotrzebnie
niewypowiedzianych
między nami
czasem pusto,
jednak czasem zapominamy.

1852 wyświetlenia
29 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!