Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wiersze radością "

Słońcem Ty
Nie zachodź
Za skórę
Dasz radę?
Wiersze radością
Mogą być:
Kością (nie)zgody
Czy jabłkiem?
Poezja tworzy
Przeszkody?
Chyba nie
Poezja szuka
Zgody.

05.02.2021
22:55

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!