Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fresk

słońce tonące w obięciach nocy
zielona tęcza w otchłani duszy
gdzie deszcz ukradkiem zrasza nadzieję
niewdzięczny smutek łzy trwoni

dziki uśmiech spod fioletowych szkieł
magia spojrzeń dotyka tęsknotą dwóch cieni
figlarne słowa toną w granice bezkresu
w jaskini ciemności kreśli się fresk naiwnej miłości

24 017 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!