Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze...

Słońce powoli zachodzi.
Jeszcze zapieje kogut.

Zdradził Judasz.
Zaparł się Piotr.

Spojrzeli i na mnie.
Odwróciłam wzrok.

„Jeszcze do Ciebie powrócę.
Jeszcze tak gorzko zapłaczę,
że przez łzy Ciebie zobaczę,
Chrystusie.”

4593 wyświetlenia
56 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!