Menu
Gildia Pióra na Patronite

do M.

Słońce jest zbyt ciemne,
cisza jest zbyt głośna,
woda jest zbyt sucha,
powietrza jest zbyt mało,
życie jest zbyt martwe

bez Ciebie...

7837 wyświetleń
46 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!