Menu
Gildia Pióra na Patronite

słoń, koniczyna, podkowa

słoń na szczęście
na złotej uwięzi

czy napewno
dobry los przyniesie

*

zerwana koniczyna
cztery liscie miała

zwiędła biedaczka
nim szczescie przyszło

*

w prezecie podkowę dostałam
wraz z drzwiami upadła

czy to na szczęście
złe licho przygniotło

*

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!