Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oswojenie

Słodyczy moja...

Upojenie...
Wchłaniać i spijać chcę
Każda kroplę Ciebie...

Czuć jak wypełnia Cię
Namiętność pożądania
Rozrywa Twą męskość...

Powalaj moją głębię...

I mocniej...
I jeszcze...
I teraz!!!

Nadaj rytm ciału memu
Przytłaczaj...
Agresji wściekłością!

I jeszcze...
I jeszcze....
I już prawie....

Twoją...
Twoją być chcę!
I masz mnie.

Teraz inna być już nie potrafię
Myśli wypełniasz...
Końca nie widać...i końca nie będzie

Jesteś we mnie!

Głęboko..
Głęboko!!!
I głębiej jeszcze....

Zerwałeś okowy
Zerwałeś spętanie
Wolność dałeś...wolność nieskończoną

Bez horyzontu dotyku
Bez ziemi i nieba dna
Zaistnieć dałeś mi...

O jedno składam błaganie
O jedno tylko proszę...
Błagam...dobij mnie

.....Anioł śpi.

(uroczego dnia wszystkim Panom życzę 8.03.2011r)

11 439 wyświetleń
132 teksty
15 obserwujących
  • Irracja

    10 March 2011, 11:25

    ... piękny erotyk... tak dosadny, a tak delikatny...

    ;-)

    ... i niech ktoś tylko zaprzeczy, lecz pewne roczniki nikt nie pobije...

    :-)