Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skowyt

Skowyt mojej duszy, nie pozwala myśleć.
Skowyt moich myśli, nie pozwala mi zasnąć
Skowycze bezgłośnie wołając o pomoc...
Skowycze bo boli mnie dusza.
Depresja dopadła mnie, przyszła jak złodziej nocą, bezgłośnie, obrabował moje myśli, posiadł je wszystkie, by teraz pastwić się nade mną, jak nad najgorszym wrogiem.
Uratuj, bo tone w morzu nienawiści,
Uratuj mnie bo tone w morzu łez.
Wołam bezgłośnie pomocy.

7218 wyświetleń
77 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!