Menu
Gildia Pióra na Patronite

e okno

skopiowałaś ten uśmiech wczoraj
dziś tylko korekta
pierwsza noc
pierwsze przymrozki

ostatni liść jesieni
błądzi za oknem
można rzec pozamiatane

w obfitości gwiazd
miejskiego monitoringu
odnalazłaś w końcu
piąte koło
u wozu wielkiego

27 549 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!