Menu
Gildia Pióra na Patronite

skończył się czas
w klepsydrze zabrakło piasku
żeby go jeszcze raz przesypać
i wzniecić uśpione muchy w nosie.

muzyki też nie słychać
żadnych szmerów, zgrzytów, tąpnięć
nie umiem już zagrać
na Twoich nerwach.

ciemno, cienia nie widać
zwykle w blasku, poświacie
zielonej czy czerwonej.
teraz całkiem światło zgasło.

11 342 wyświetlenia
84 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!