Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Skończ..
Wyjdź...
Już cię tu nie ma !
Daj mi spokój !
Nie nie chce...
NIE CHCE ANALIZOWAĆ
Nie chce myśleć...
bo tak łatwiej...
Why nie chce mi się...

4042 wyświetlenia
64 teksty
5 obserwujących
  • Monika M.

    24 February 2020, 18:52

    "why", bo krócej?:)

  • Kasik

    27 June 2012, 21:03

    A to "why" to po co?