Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Skarbie,(jeśli pozwolisz tak do siebie powiedzieć)
ja...
nie chciałam,wybacz...
nie prosiłam o Twoje romantyczne gesty
a jednak,dałeś mi je...

Teraz gdy proszę o Twoją miłość
Ty jednak nic mi nie dajesz...

A przecież te znaki...
Cóż one miały znaczyć?Co chciałeś wtedy powiedzieć?
Wtedy,gdy pogłaskałeś mnie po policzku swą męską dłonią...
Nie wiem,
i pewnie nigdy się nie dowiem.
Teraz nienawidzę.
Nienawidzę za to,że kocham...

87 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!