Menu
Gildia Pióra na Patronite

KOCHAJ MNIE

Skarbie chodż do mnie
Podejdż nie bój się.
Dotknij mego ciała.
Zasyp lawiną rozkoszy.
Mocno mnie przytul
Najmocniej jak tylko potrafisz.
Powiedz, że tylko My...
Nie opuszczaj mnie nigdy.
Wiem, że nie zawiedziesz.
Chcę zostać w Twoich objęciach
Na dzisiaj, na jutro , na pojutrze na zawsze.
Podnieś mnie, gdy znów upadnę.
I pozwól wypłakać się na Twym ramieniu.
Powiedz, że jutro się zmieni wraz z nami...
Pokaż mi miłość, której nie miałam.
Chcę narodzić się na nowo.
Otul mnie całym sobą.
Spraw, bym poczuła się jak w siódmym niebie...
A obiecuję, że oddam Ci siebie.
Po prostu ,kochaj mnie ...
Już wiem , że potrafisz...

Thebestkasiaa 30.11.2015

Inspiracja ❤

5658 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    1 December 2015, 21:51

    Dziękuję Kris :)

    Pozdrawiam

  • Krisso

    1 December 2015, 19:54

    I jak tu ciebie nie kochać ;)
    Ukłony dla inspiracji :))

  • Thebestkasiaa

    30 November 2015, 21:55

    Krysiu dziękuję za odwiedzinki :)
    Pozdrawiam i życzę spokojnej nocki :)

  • krysta

    30 November 2015, 01:56

    Kasiu bardzo osobisty i odważny tekst.
    pozdrawiam nocą :)

  • Thebestkasiaa

    27 November 2015, 19:29

    Dziękuję Skarbie :* Całuję i tulę