Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skała

Skała Radio Maryja

am em am
Grecja nam dała rozum
em am
Rzym prawa choć surowe
em
Chrystus dał sumienie
am
Tak zrodził się europejski człowiek

C G E
Ref : Na wzgórzu stoi krzyż –wielki bo uczciwy
am E am
Im bardziej wyszydzany jest
em am
Tym więcej w nim jest siły
C G E
Przeminą idee jak każda moda mija
am E am
A ta skała wierna Polsce jest
em am
Radio Maryja

am em am
Małżeństwo me w opiekę weź je Panie
em am
Od grzechu chroń nas boże bo
em am
Bo życie swe przegramy

Ref:

Me dzieci ja wam swe życie daję
Lecz gdy się wyrzekniecie mnie
To serce we mnie stanie

Ref :
Prawdzie i ojczyźnie życie ofiaruję
Lecz gdy odrzucę Polsko Cię
To życie swe zatruję
Ref :

76 514 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • MARTINEZ75

    19 January 2014, 15:59

    Czytasz czasami to co piszesz???