Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skakać chce po chmurach,
wspinać się po górach.
Latać z ptakami,
pływać z delfinami.
Zrobić coś szalonego,
w szaleństwie nie ma nic złego.
Jestem marzycielką..
gdy wieczorem pod kołderką leżę
marzę o dalekich krajach
i zielonych gajach..
Gdzie na drzewach dzikie róże
i nigdy nie pojawiają się burzę.
Gdybym mogła wyjechać,
nie zastanawiałabym się ani chwili
lecz na razie czasu mi umili..
jedynie lot na skrzydłach wyobraźni.

17 034 wyświetlenia
123 teksty
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!