Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skąd wiem?

lukaajka

lukaajka

Skąd wiesz, że to właśnie ciebie nie napotka dziś szczęście?
Skąd wiesz, że ta noc nie będzie dobra?
Skąd wiesz, że to dziś będzie burzliwa noc?
Ja wiem jedno, to będzie wspaniały dzień.
Skąd?
Bo sama go stworze od podstaw, jak architekt, zbuduje go własnymi myślami, czynami, słowem, stylem bycia, sobą, i wpuszczę tylko kilka osób do tego dnia by miał sens... Resztę ludzi minę szerokim łukiem, nie ważne jak bardzo byli by mili, albo się uśmiechali, fałszywość nie ma wstępu do mojego pięknego dnia.

7218 wyświetleń
77 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!