Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rutyna

siódma rano
przez okno wita mnie rutyna
zakreślając świetliste smugi na dywanie
uśmiecham się
a na pytanie kogo oszukuję
gasnę
i cicho szepczę: siebie

3014 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
  • RozaR

    11 April 2014, 22:35

    Takie cwane wykręcanie.