Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siedziała samotnie w domu..
Nie chciała spotykać się ze znajomymi.
Minął już miesiąc od ich rozstania
Jednak ona nie potrafiła się pozbierać.
Leżała na łóżku i wpatrzona w sufit słuchała muzyki.
Nagle rozległ się dzwonek do drzwi.
Dziewczyna nie wiedząc czemu miała motylki w brzuchu. Wstała.
Powolnym krokiem poszła do drzwi.
Zobaczyła jego.
Udawała, że nie jest zaskoczona,
chociaż nie wiedziała co ma robić.
Stała i patrzyła na chłopaka.
Po paru minutach chłopak przytulił ją i powiedział :
Tak bardzo tęskniłem, kocham Cię skarbie i przepraszam za wszystko.
Dziewczyna przytuliła go tak jak najmocniej potrafiła i wyszeptała tylko : kocham

6213 wyświetleń
49 tekstów
40 obserwujących
  • awatar

    27 August 2010, 23:03

    to takie małe opowiadanko, na wiersz za słabe, opowiadanie też cienkie, pozdrawiam

  • czekoladaa

    27 August 2010, 20:44

    to chyba bardziej przypomina opowiadanie, niż wiersz, ale nie wiem.