Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cisza

Sfora
Rzęzi bladą poświatą
Układa oliwne znaki
Błędy kamieniem rzucając

Nie che mi się już
Treść i sens
Znaczenia nie mają
Choć wciąż uciekasz ...

Uciekasz
Słyszysz czym wolność tkwi!
Skazańca pętlą
Umierasz.... pytając

Dlaczego zdeptałaś me serce...

11 439 wyświetleń
132 teksty
15 obserwujących
  • giulietka

    31 May 2012, 22:05

    Ja także nie umiem pominąć...
    Jest jakaś tajemnica w Twoich wersach, lubię jej szukać...

  • 31 May 2012, 21:53

    sam kiedyś wiersze pisałem i dziwne wrażenie miałem że mało kto to czyta
    dziś sam mało co wierszy czytam choć zatrzymuję się czasem przy przewijaniu strony
    przy kilku osobach

    pozdrawiam