Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś muzyką

Sercem jesteś

Muzyką,

Wiarą że minie

wszystko co złe.

Płomykiem

by ogrzać ręce

i ciszą gdy świat pozornie gubi swój bieg.

Dla mnie jesteś szczęściem,

najlepszym co w życiu spotkało mnie,

Jesteś wolnością , tęsknotą

Radością że mogę

Kochać Cię.

2341 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!