Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak się boję

Serce z prądem poszło, pod prąd już,
nie wróci.

Zalane śmiesznymi łzami, na dnie,
rdzewieje.

A strach codziennie się do mnie,
uśmiecha.

Że smutną duszą, radości zaistnieć,
nie dam.

Że słowa wymkną się spod kontroli i,
zniszczą,

To na co zapracowałam milczeniem...

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!