Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochanie kochaniu nierówne

serce tylko raz się oddaje
nie ma drugiej i trzeciej
a kto tak myśli
ten myli się
i to są tylko jego wytwory

co pierwsze
to pierwsze
to jakby święte
nie kalaj
tylko dobrze wspominaj

ona odeszła
ale została w twojej głowie
i gdzieś tam sobie
w niej siedzi

i zawsze
te kochanie
które teraz masz
porównujesz do niej

ponieważ
kochanie
kochaniu nierówne ...

8201 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!