Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Niemy Krzyk

Teksty z obrazami - Niemy Krzyk - CAGE CHRIS
Niemy Krzyk - CAGE CHRIS

Serce nie słucha, umysł szwankuje.
Powietrza w płucach brakuje.
w duszy energetyczny zjazd,
Próbujesz żyć cieszyć się chwilą,
pięknem które każdego otacza.
Tylko czemu pustkę czujesz i ciemność wraca.
Uwolnić się od stanu tego,
odzyskać spokój, radość codziennego dnia.
Pytania pozostają w głowie,
odpowiedzi wciąż brak,
No jak? No jak? NO JAK?
Walczę o oddech, walczę o życie ,
walczę o wspomnień gęsty las.
I tylko zewsząd słyszę,
ten niemy krzyk, ten ciszy wrzask.
Nie masz już nic, NIE MA JUŻ WAS.

2406 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!