Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Boję się "

Serca strach
Wojny toczy
Nie przyszedłeś
Tej nocy
Tego dnia
Bez przekwitł
Wiosny czar
Sen uroczy
Uleciał gdzieś
Wstał dzień
Boję się
Straciłam Cię?
Pytanie ślę
Mój przekaz
Nowa myśl
Jak sen
Stracić Miłość
Czy można
Tak łatwo
Może umarła
Została zapomniana
Przypominam ją
Przypominam się
Z rana......................
Przemijania czas
Kochajmy przyrodę
Póki serce
Póki czas

15.06.2022
09:15

281 877 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!