Menu
Gildia Pióra na Patronite

Senne

senne milczenia
zanurzone w upływie czasu
zimne melodie utkane ze spojrzeń

zapomniałam o tamtym śnie
tamten most taki niezwykły a jednak pochłonął ciszę

znam się na łzach
wierzę że kiedyś miną

szarość pochłonie złudzenie
tak trudno biec
nim ciemność zaświeci marzeniami

844 wyświetlenia
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!