Menu
Gildia Pióra na Patronite

marazm

sen
już nie jest taki wdzięczny
kładąc na oczach codzienność
tych samych dni

zbudzony obowiązkiem
tańczę dla pieniędzy
a chwila
toczy się drogą w nieskończoność

monotonia
o imieniu życie
gryzie chęci

ojciec to tylko misja

a dzieci snują się po ulicach o smaku
marihuany
szukając w niebie
bliskości

43 932 wyświetlenia
511 tekstów
16 obserwujących
  • jarekkozikowski

    9 February 2014, 19:41

    ,,a dzieci snują się po ulicach o smaku
    marihuany,, pozdrawiam i dzięki za odwiedziny