Menu
Gildia Pióra na Patronite

#126

Ściskając pięść
zaciskam zęby
i trzymam za nimi język
by nie krzyczeć pozornej mądrości
a odzywać się kiedy trzeba.

1767 wyświetleń
34 teksty
0 obserwujących
  • nicola-57

    27 September 2015, 17:22

    często się odzywasz? :)

  • Lola_♡

    27 September 2015, 17:11

    Ładny wiersz.
    Pozdrawiam :)