Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Teksty z obrazami - *** - motylek96
*** - motylek96

ścieżka którą idę jest niczym pierwszy
napisany wiersz. dużo nieprzemyślanych
kroków i słów bez składu.

świt niesie pragnienie bliskosci
noc nuci pieśni o śmierci

leżąc na torach

ciężko zachować trzeźwość umysłu

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących