Menu
Gildia Pióra na Patronite

Popełniliśmy niejeden remont zapominając o ogrodach

ściany oddychają przyjazną farbą
a dusimy się w środku
okna wpuszczają dotlenione spojrzenia
a wyglądamy na martwe pola
drzwi poszerzone otwarcie
a coraz ciaśniej przy przejściach
podłogi schodzą na wspólny poziom
a potykamy się o podmiot w zdaniu

więcej zmian nie pamiętam
szczerych prób nie żałuję
za błędy przepraszam
was młode drzewa
szkoda rozsadzać

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących