Menu
Gildia Pióra na Patronite

Między twoją, a moją

Schodzę po stopniach Swojego życia,
Bez mapy, po za szlakiem od dawna.
Szukam pokornie i cicho sensu bycia.
Gdzie z grozą, postać stoi zabawna,
Za rogiem. Na skrzyżowaniu ulic,
Między moją a twoją i pomiędzy trochę.
Bo zachowujemy się jak łania w obronie,
Podaj mi słowo, zamiast nieczysto kłócić,
się...

15 094 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!