Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bzykający puczuś

Scerba wierszyk klepie
Rychu brednie wskrzesza
U Kaśki pod stołem
Ewka kopie doły
Grzesio leje wody
Jaki orze rolę
Myszka agresorka
Wciska kalesonkom
Niekonstytucyjnie
Dziczyznę chińszczyznę
Im więcej wariacji
Tym mniej demokracji
W Biedronkach
Marketing stęka
Na lewactwo
Czyściciele w piekle
Chodzą po kolędzie
Piraci pustynni
Samosądy winne
Manifest wydany
Nogi połamane
Akwarium sejmowe
Glony wyczyszczone
Rybki milkną społem
Szczęka opad woła
Afta iskrę skradła
Ech ta demokracja
W kieszeni u Jacka
Na starym portfelu

insp. < W tyle wizji>

7630 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!