Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przezroczystość

Samotna
a przecież tak
blisko
muzyką
uspokajam niepokój
rytmiczny głos
śpiewa
jednostajną pieśń życia
jesteś
tak blisko tak
zimny
czule na pozór
gładzisz
mą twarz
i patrzysz
nie widzisz jak
śledzą
me czereśniowe palce
barwy Twej skóry
zaklęte
w szyfr
znam go na pamięć
jesteś obok a
czuję jakbyś
wymykał mi się z objęć
te oczy
przenikają przeze
mnie i
stoję im na drodze
niewidoczna

10 099 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!