Menu
Gildia Pióra na Patronite

są takie książki których się nie zamyka
są słowa do których nie warto wracać
czekają na nas jak światła lamp
na końcu pustego korytarza
skąd dobiega nie ludzka cisza
złowroga aura
ktoś woła
znajomym głosem
ufna świadomość nasza
naiwna intryga tam czeka
przekleństwo Judasza
co zadrwić chcę losem
za nos wodzić

17 078 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!