Menu
Gildia Pióra na Patronite

NADZIEJA, MIŁOŚĆ, WIARA

Są na tym świecie jeszcze Anioły, co rozpalają nadzieję...
Gdy gasną lampy, Bóg rozświetla drogę.

I światłem miłość się staje
Lampą - drugi człowiek

Do tego wiara - ona siłę przywraca.
Więc mówię do góry:
"Przesuń się stąd tam"
I droga staje się prosta...

7490 wyświetleń
35 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!