Menu
Gildia Pióra na Patronite

akt...pakt...przeznaczenie

są kobiety które myślą
oraz

że jedynie składają się

z ud i bioder
ud i ust - albo ud i clitoris

dlatego - nie jest dziwne

że mężczyźnie
trudno odnaleźć całą

84 157 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • wdech

    24 August 2017, 23:17

    ~kronkiel
    ty masz kogel mogel POd czapką
    za dużo przebywasz wśród kóz i baranów
    masz złe informacje

  • Myffa90

    29 May 2015, 21:57

    Ale z tego powodu nie szuka w pięciu po kawałeczku czegoś dla siebie?
    Kurczaki to by wiele mi wyjaśniało :)

  • donotswallow

    16 June 2014, 01:41

    trafne.