Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ś miało szła przez życie..
M oże zabrakło miejsca...
I mpuls wypchnął ją z obiegu..
E migrowała w złym kierunku...
R zeki nie zdołała przepłynąć..
Ć ma przykryła ją swymi skrzydłami...

7833 wyświetlenia
163 teksty
2 obserwujących