Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ucałowane "ble"

Rzygają mądrze
w dobrym guście

ich koledzy też...

za młodu też...

rzygają chłodem
i są jak świnie
są po prostu
pod budką z piwem...

16 03 1994 r

128 115 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!