Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersze bezsennej nocy

Rz 8, 35
"Cóż nas może odłączyć od miłości Chrystusa..."

Nic już nas nie rozdzieli!
Żadna przepaść
Żadna burza
Żaden sztorm
Nawet trzęsienie ziemi...

Złączeni Twoją miłością
Będziemy razem na wieki...

W otchłani
Na dnie morza
Na pustyni...

W rozpaczy
W grzechu
W beznadziei...

Twoja miłość wszędzie mnie odnajdzie
I przemieni...

7490 wyświetleń
35 tekstów
4 obserwujących
  • giulietka

    11 March 2019, 06:17

    Piękny, takiego wiersza mi dziś było trzeba.