Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęskniąc

Ruszam głową z tą nadzieją,
że Cię zaraz zauważę.
Mknę przed siebie wciąż bolejąc,
prosząc tylko o spotkanie.

Wymarzone i wyśnione,
bo Twój obraz już zamglony.
Już Cię nie ma, już mi znikasz,
kiedy ja Cię znów zobaczę.

Oko Ciebie wciąż tu szuka.
Proszę nie idź, zostań ze mną-
to marzenia, Ty daleko.

22 692 wyświetlenia
320 tekstów
63 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!