Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla świata i dla mnie

Rozsyłane wiersze
Poznają świat
I świat je poznaje
Nadal moje
Nie tak złudne
Złudzenie
Rozchwiana
Jego postać
Choć oddane
Wierzę
W dobre czułe
Ręce
Wrażliwość
Spojrzenia
Nadal moje
Zostają
Nie wymkną się
Na stałe
Wlasnoręczne
Te świeże i
Te dotąd pochowane
To moje
To o mnie
To o Tobie człowieku
O drodze tak
Uniwersalnej
Że aż zdumienie ...

577 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!