Menu
Gildia Pióra na Patronite

12:35

Rozstanie,
kolejny strzał.
Ból przeszywa ciało.
Serce unosi się,
Uwiera w gardle.
Odbiera głos.
Łkanie.
Słychać szept,
Nie płacz Kochanie..

2392 wyświetlenia
23 teksty
5 obserwujących
  • NajlepszaZyrafa

    28 January 2015, 16:31

    Piękne ;')