Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Rozrywa od środka
tak boleśnie,
że zostają tylko strzępki
z których zszyć się na nowo nawet
igłą czasu
będzie trudno ....

8850 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 8 January 2018, 16:28

    Tak, wiązanie jest ciekawe... albo ... kajdanki? ;)
    Miłego popołudnia. :))

  • 8 January 2018, 11:22

    to może wiązać próbować....

  • 5 January 2018, 17:06

    Zszywaczem też boli, sprawdzałem kiedyś. ;)

  • 5 January 2018, 08:26

    Dziękuję.

    Masz rację dzisiejsze kleje.... To już zszywacz chyba lepszy...

  • Cris

    4 January 2018, 19:43

    ładne te Twoje miniaturki
    :)

  • 4 January 2018, 16:41

    Igłą boli, można czasem pokleić, tylko teraz te kleje... takie ekologiczne i niezbyt skuteczne...
    Smutne, ale ładne.
    Pozdrawiam. :))