Menu
Gildia Pióra na Patronite

Burza uczuć

Rozpętała się burza -
burza miłości.

Namiętność grzmiała w
sercach kochanków.

Uczucia strzelały jak
grom z jasnego nieba.

W świetle księżyca
karmili się czułymi gestami.

Pioruny miłości uderzały celnie -
w samo serce.

Tylko przyjście deszczu może ugasić ten żar.

Na szczęście to była burza bez kropli deszczu.

Już nic nie wyrwie ich z sideł miłości.

24 082 wyświetlenia
332 teksty
18 obserwujących
  • Pechowa_

    16 May 2013, 22:32

    Pięknie pięknie! :))

  • Moreno

    16 May 2013, 21:29

    Dziękuję za miłe słowa i pozdrawiem. ;)

  • krysta

    16 May 2013, 21:27

    Śliczny wiersz:)

  • Moreno

    16 May 2013, 20:57

    Taki właśnie miał być ;)

    Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

  • marka

    16 May 2013, 20:09

    Bardzo dynamiczny opis.