Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Lekkie uniesienie zawiew prawdą~~

Różowym snem przysłaniasz wszystkie niedogodności
Koszmary stają się przyjemnością
Czarna róża zmienia kolor
Barwi się jak Ty jak Twoja egzystencja
Marzenia błyszczą na Twym niebie
Już już jeszcze chwilę
I wielka eksplozja wielka chwila światowe wydarzenie
Wychodzisz a świat uśmiecha się
A Ty chyba zaczynasz żyć

A jak nie to zgniesz bo oblezie Cię kłamstwo cuchnąć będziesz
A może będziemy razem może pobiegniemy łąką i zbierać kwiaty będziemy
O pięknym zapachu pięknym żywocie

Nie pozwól zginąć nadziei pozwól się unieść prawdzie spróbuj pokochać miłość chmurzastych zestarzałych wydarzeń w Twym życiu

1665 wyświetleń
35 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!