Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozmowa z Ja....
Błędów w życiu popełniłem zbyt wiele,
W sercu rany są, blizny na duszy.
Cofnąć czas?
Lepiej by było.
Na Twą miłość nie zasługuje,
wszystko psuje!
Nie potrafię naprawić swych myśli.
Jak łupina na wzburzonych falach,
miotam się beznadzieją przygnieciony.
Sprzeczne wysyłam sygnały-
nie wiem co noc a co dzień.
Krążę jak upiorny cień,
by
rozwiazania zobaczyć początek.
Majaczy na horyzoncie dzień ,
ten dzień, gdzie prawdy tło wyjdzie na jaw.
I spokojnie usnę,
bez smutku i żalu za tym co było,
Z radością się obudzę z tym co będzie.
Usłyszę na jawie w Twych ustach -
-po słowie-
Choć mi to powiedz....

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!