Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozkładam skrzydła
i próbuję latać

ty swoje składasz
i chowasz się w sobie

zostawiasz mi swoją nienawiść do świata

nie chcę jej
coraz mniej cię rozumiem
coraz mniej jesteś mi bliski

z każdym dniem się oddalasz

nasz błękitny świat przestaje istnieć
i nie ma w nim już miejsca dla nas

13 862 wyświetlenia
145 tekstów
14 obserwujących
  • PainWithoutLove

    11 April 2016, 19:00

    dziękuję Malusia :)
    również cieplutko pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    7 April 2016, 09:27

    bardzo ładny :)

    Pozdrawiam ciepło :)

  • PainWithoutLove

    6 April 2016, 19:24

    :)
    pozdrawiam :)

  • krysta

    5 April 2016, 20:38

    Smutny i piękny.
    Pozdrawiam.
    :)